2009-10-30

Tar en paus

Nu tar jag en paus. Jag har nu haft först Helgen i Focus, på Metrobloggen, och sedan Lördagsfoto, på blogspot, sedan påsk. Nu känner jag att jag vill lägga mer tid på att hälsa på er istället. Och  på att utveckla Bildverkstan och mitt eget kunnande i bildmanipulering.

Ev skulle jag kunna tänka mig att starta upp en annan fotokedja så småningom. Men då med bilder från våra arkiv. Skullle det vara intressant? Jag saknar ibland att jag inte kan/har tid att visa mina gamla bilder.

painting-019Ni är givetvis fortfarande välkomna till Bildverkstan där vi både har kul och blir frustrerade när det inte blir som vi vill alla gånger.

6 kommentarer:

 1. Jag förstår dig och vi behöver den där pausen. BIldarkivet mitt som är enormt skulle säkert må bra av at luftas lite.

  /Avsändare Margareta

  SvaraRadera
 2. Förstår dig absolut. Det finns ju såååååå många fotoutmaningar och vi är såååå många som deltar att visst kan det bli körigt att hinna med. Du är välkommen tillbaka when ever, och i vilken form som helst. Ha det gott.

  SvaraRadera
 3. Jag vet ju precis hur mycket tid det tar att driva en fotoutmaning, så jag förstår att du pausar.

  Apropå arkivbilder så startade jag faktiskt en sån grej för ett par månader sen där man just ska använda arkivbilder, ifall du är intresserad av att vara med. Jag kallar det Tillbakablick och den första varje månad lägger jag upp det i Bildbloggerian och det handlar om att bläddra tillbaka ett år i sitt arkiv och kika på bilderna från innevarande månad för ett år sen. Man väljer sedan en bild som får representera månaden och gör en reflekterande tillbakablick.

  Du och eventuella andra intresserade är välkomna att vara med! Och i morgon, 1 nov, är det dags för nästa Tillbakablick.

  SvaraRadera
 4. tack för tipset, det hade jag inte noterat :)
  Men först har jag en fest jag ska på.
  NF Lördagsfoto

  SvaraRadera
 5. Jag förstår att det kan bli för mycket ibland. Tack för de teman du ställt upp med och vem vet, du kanske kommer igen!

  Ha en trevlig helg och trevlig fest!

  SvaraRadera
 6. låter strålade med en fotokedja siom bygger på gamla bilder. Det är synd att så många bilder bara finns där till ingens påssende

  gott Nytt 2001

  /Christina

  SvaraRadera

För att delta i Arkiverat utmaningen var snäll och ange din direktlänk i "Namn/webbadress" fältet.
To participate in Archieved challenge, please use the "Namn/webbadress" field to make it easy for your visitors.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.